Om Skandinavisk Service Partner

Hvordan startede det?

Skandinavisk Service Partner blev grundlagt i 2005 og er en lokalt forankret og voksende virksomhed med internationalt udsyn. Virksomheden er baseret på og specialiseret i at afsætte overskudsmateriel og køretøjer for virksomheder, kommuner og statsinstitutioner på national og international net-auktion.

Skandinavisk Service Partner har gennem årene opbygget en kundekreds der blandt andet omfatter Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og en lang række kommuner og virksomheder.

Samarbejdet med den hastigt voksende kundekreds over hele Danmark har sikret Skandinavisk Service Partner en god og solid udvikling med voksende aktivitet.

Skandinavisk Service Partner tog i 2015 nye vigtige skridt til videreudvikling af de ydelser og services de tilbyder virksomheder og organisationer.

Den flotte vækst har ligeledes bragt SSP frem blandt Børsens bedst placerede gazeller.

Optimeret salgsplatform

Den fortsatte udvikling stiller konstant nye og ændrede krav til de IT understøttende værktøjer – herunder den auktions-platform der anvendes.

Skandinavisk Service Partner har derfor etableret B2Bauctions.dk der er den vigtige salgsplatform for det udbudte materiel og køretøjer, og derfor er et vigtigt element i SSP gruppen, som omfatter: B2Bauctions.dk, Skandinavisk Service Partner A/S og Skandinavisk Lagerhotel.

Med disse tilbud er det vores mål, at sikre de mange gamle – og kommende, kunder en optimeret, smidig og nem afsætningen af overskuds materiel og køretøjer, hvor kunderne kan vælge at bruge én eller flere af de mulige ydelser.

Den sælgende virksomheds betaling, har B2Bauctions.dk sikret ved at pengestrømen foregår gennem uafhængig og stærk 3. part.

Domicil – med stort lager og logistik mulighed

Skandinavisk Service Partner købte i 2015 store og moderne bygninger på Bødkervej 5 i Jyderup og flyttede til det nye domicil, hvor der er plads til vækst – både ude og inde. Her råder Skandinavisk Service Partner over mere end 8.000 mopvarmet og sikret lager og meget stort udendørs, hegnet parkeringsareal som giver mulighed for at opfylde kundernes ønske til lager og logistik i forbindelse med udfasning af materiel og køretøjer.